Hoofdmenu

Yardi Izaaks

yyRuim 15 jaar werk ik met veel plezier als leidinggevende bij verschillende bedrijven. Op dit moment ben ik leidinggevende van front-offices bij een grote hogeschool in het midden van het land.
In de functioneringsgesprekken met medewerkers stel ik altijd de vraag welke energiegevers en energienemers zij in de functie hebben. Die vraag stel ik mijzelf uiteraard ook met enige regelmaat. Immers doen wat je leuk vind is zeer belangrijk en om te kijken of je daarin op de goede weg zit moet je daar regelmatig op reflecteren.
Naast het plezier in werken met mensen, hen proberen te helpen in hun proffesionele ontwikkeling, is er ook iets anders waar ik een grote passie voor heb. Oorspronkelijk anders bedoelde producten maken tot originele, karakteristieke en sfeervolle stukken die elk interieur nog mooier maken!
Mijn enthousiasme voor creativiteit en iets tastbaars maken is er altijd al geweest. Inmiddels staat mijn huis dan ook vol met originele en mooie producten.
Het leuke van enthousiasme is dat een mens dat graag wilt delen. Uiteraard heb ik dat gedaan bij familie en vrienden, en nu deze stap!
Ik hoop dat jij er ook enthousiast van wordt!

12

Powered by WordPress. Designed by WooThemes